La millor informació del ValènciaCF en valencià

Jaume envia un missatge d’ànim a Cristóbal
,

Jaume envia un missatge d’ànim a Cristóbal

COMPARTIR

728-90

Fa dues setmanes la família de Cristóbal es mostrà decebuda perquè el club comentà que ajudaria al xiquet a reunir els diners necessaris per al tractament de la seua enfermetat, però no va ser així. Una setmana més tard, el club va obrir un compte bancari per ingressar els diners que cadascú pensara que convenia. Hui, Jaume Doménech ha enviat un missatge d’ànim a Cristóbal.

La història ve de lluny. Cristóbal visità l’any passat Paterna i va ser rebut pels capitans d’aquella època. Entre ells es trobava Jaume, i el mateix Cristóbal li confessà que ell en un futur volia ser porter. Hui Jaume, en el seu missatge d’ànim li ha dit que ixes paraules i la seua història són un motiu més per continuar lluitant pels seus somnis.

Tant Cristóbal com la seua família estaven molt emocionats. El missatge l’han rebut a través d’un programa d’ÀPunt que tenia el següent eslògan: “Una cadira per a Cristóbal”. Difícilment el xiquet oblidarà el dia de hui. Un dels seus ídols li ha donat força per a continuar lluitant. En estos xicotets detalls es veu lo gran que és un club.