La millor informació del ValènciaCF en valencià

Jaume Domenech i Noelia Bermúdez visiten Punto Penalti
,

Jaume Domenech i Noelia Bermúdez visiten Punto Penalti

COMPARTIR
330-120
banner-nou-caixa-popular-310x120-2
banner-punto-penalti-310x120 (1)

El porter del València CF, Jaume Domenech, i la portera del València CF Femení, Noelia Bermúdez, han acudit hui a la tenda Punto Penalti València per a presentar els seus guants de la marca Rinat

Jaume Doménech ha assegurat que la seua meta és créixer tant a nivell individual com col·lectiu. Sobre la competència amb Neto ha respost que tot va bé i que es troba treballant dur, encara que el Mister és el que decidix, ell està buscant l’oportunitat.

Jaume, quan li han preguntat sobre com és treballar amb Marcelino ha dit que és un entrenador exigent però creu que l’experiència és  bonica i que és un home amb les pautes molt clares. Ells saben el tipus de treball que fan i a què va encarat, per a cada partit es treballa d’una manera diferent i considera que té les coses molt clares i les transmet als seus jugadors.

Respecte a com ha canviat Marcelino al València, i com ha sigut eixe procés de canvi, Doménech ha respost que ell creu que Marcelino haurà fet una anàlisi per saber què li feia falta a eixe València i quines serien les coses a canviar; les seues necessitats. Cal anar amb humiltat i poc a poc, «Marcelino ha fet una bona anàlisi i està encaixant les peces, i hi ha que ser optimistes perquè açò és un començament».

Jaume, al ser preguntat per la dinàmica exigent d’estar en Paterna i fer-ho tot allí, (cosa que limita molt), ha dit que saben el sacrifici que estan fent, i que venen de dos temporades on no han eixit les coses bé. Aleshores, per tal que isquen les coses millor, estan molt oberts a tot el que signifique millorar, i que per tant, estan satisfets en esta dinàmica.

Amb el Llevant recent ascés i el València CF millorat i amb els mateixos punts, qualifica el Llevant d’equip molt treballat i també molt compacte. Creu que no serà un partit fàcil, però sosté que estan treballant bé i han de seguir en la línia ascendent així que sens dubte, aniran a pel partit.

La portera, Noelia Bermúdez, per la seua banda ha dit que respecte al mètode Jesús Oliva,  esta temporada han d’anar impregnant-se de les seues idees, i que en estos dos partits potser no estava clara perquè tenen l’equip incomplet degut a les lesions d’algunes jugadores, però que a la llarga conforme vaja avançant a temporada s’anirà apreciant la seua idea de joc a pesar de que la competència siga difícil. El València Femení aspira, segons Noelia Bermúdez, a no quedar com en la temporada passada, en tercera posició, a uns quants punts de posicions de Champions, però considera que poden fer-ho i que il·lusiona a qualsevol futbolista anar millorant i avançant.

Jaume Doménech qualifica el tall del seu guant de tall ‘flat’ és el tall tradicional i amb el que es troba còmode i se li adapta molt bé. És adequat i correcte ja que no se li mou la mà quasi quan l’herba està mullada, i aconseguix que l’estiga fixe. Noelia sobre el guant armat diu que el tall respecte al lleuger es sempre el mateix així que li agrada que no canvie d’estil.

Per a Jaume els seus dos porters de referència serien Valdés i Palop i per a Noelia seria Keylor Navas, com a persona i com a jugador.

banner-336x280-futbol