La millor informació del ValènciaCF en valencià

Jaume Costa: “La meua idea és deixar-me tot al camp per l’equip al qual estic”
,

Jaume Costa: “La meua idea és deixar-me tot al camp per l’equip al qual estic”

COMPARTIR

728-90

El nou lateral esquerre del València Club de Futbol ha sigut presentat hui amb el seu nou equip davant els mitjans de comunicació juntament amb el també nou jugador del conjunt de Mestalla, Eliaquim Mangala.

Jaume Costa va arribar ahir, de forma oficial, i ja s’ha entrenat hui amb els seus nous companys i el seu nou tècnic, al que ja coneix de la seua etapa al Vila-reial, on Marcelino García Toral li va fer debutar a primera divisió.

Després de les paraules del president, ha sigut el torn de paraula per al lateral esquerre, que ha rebut les preguntes dels companys de la premsa valenciana.

Pregunta: Imagine que és un somni fet realitat. Sempre has tingut l’espina de tornar al València i jugar ací, has descartat tot per vindre, no?
Resposta: Sí, estic molt content de tornar, han sigut deu anys en els quals he pogut llaurar una carrera, però no oblides mai d’on ixes, tenia moltes ganes de tornar al València. Tinc moltes ganes de posar-me a disposició del míster.

Pregunta: Quin sentiment has tingut en tornar ací?
Resposta: Ha sigut rar i emocionant a la vegada. Les instal·lacions han canviat molt però continua molta gent i m’he reencontrat amb ells com jo esperava, molt emocionant tot.

Pregunta: La teua idea és deixar-te la pell per ampliar el contracte amb el València?
Resposta: La meua idea és deixar-me tot al camp per l’equip al qual estic. Donar-lo tot pel València i que el Club este el més amunt possible.

Pregunta: Que sensacions has tingut després del primer entrenament?
Resposta: Molt positives, no coneixia a tots, però al cos tècnic sí i alguns jugadors també, Cheryshev, Jaume… m’han tractat tots molt bé. He arribat molt nerviós però m’han rebut molt bé.

Pregunta: No feia falta convèncer-te per vindre, però has parlat amb Marcelino per vindre ací? I has parlat amb algun altre?
Resposta: Parlava molt amb Cheryshev, però res de vindre o de fitxatges. Vinc ací per donar tot pel València.

Pregunta: Va a donar-te temps per a tindre el missatge de Marcelino? Perquè vas a ser titular quasi segur el dissabte
Resposta: Jo vinc a treballar i competir, és veritat que els automatismes es perden però sé que demana Marcelino.

Pregunta: Que t’ha dit Marcelino i que espera de tu?
Resposta: Ens hem saludat, hem parlat del que volem cadascú, no puc dir-te més, vinc a treballar i estar el més amunt possible.

Pregunta: En quin moment somnies amb la teua tornada?
Resposta: Sóc una persona que viu el dia a dia, estic molt feliç, em sap mal per vosaltres, però no té sentit parlar més enllà, treballe per jugar quan el diga el míster.