La millor informació del ValènciaCF en valencià

Jaume Costa jugarà al València
,

Jaume Costa jugarà al València

COMPARTIR

728-90

Davant la negativa de l’Espanyol en l’interés del València en Dídac Vilà, el conjunt de Mestalla ha posat en marxa altres vies per reforçar el lateral esquerre de la defensa blanquinegra, i és aquí on apareix el nom de Jaume Costa.

El que fora jugador del Mestalla, segons hi ha informat la Cadena COPE, i ha pogut confirmar Blanquinegres.com, està prop d’arribar a un acord per tornar al València, aquesta vegada com a membre del primer equip. Les negociacions estan en marxa i en un estat molt avançat.

Jaume Costa, que milita a les files del Vila-reial, ha sigut molt important des de la seua incursió en la primera plantilla del submarí groc, pel que seria un fitxatge del grat de Marcelino. Coneix la categoria, el club i té experiència en competició europea.

Marcelino vol tancar el seu equip abans del començament de la temporada, i per això, el València hauria activat les tres incorporacions que porta vàries setmanes demanant el tècnic asturià, que són un central, que potser siga Mangala, un jugador d’atac, que pareix serà Rafinha, i un lateral esquerre, que apunta a ser Jaume Costa.