La millor informació del ValènciaCF en valencià

Jasper Cillessen torna amb una porteria a 0
,

Jasper Cillessen torna amb una porteria a 0

COMPARTIR

728-90

Jasper Cillessen disputà ahir a Mestalla els seus primers minuts de tota la temporada actual. L’afició esperava amb moltes ganes la tornada del porter holandés, que en quasi tots els partits que ha disputat ha mostrat una seguretat digna d’un porter de l’elit, i davant el Celta va tornar a aportar la mateixa seguretat.

No va ser un partit exigent

És cert que no va ser un partit exigent per a Jasper. El Celta va acusar les baixes de Iago Aspas i Brais Méndez en atac i no va ser capaç de generar molt de perill. A més a més, l’expulsió de Rubén Blanco quan quedava mitja hora per acabar el partit ja va eliminar totes les possibilitats del Celta d’apropar-se a l’àrea rival amb molts efectius.

Providencial al minut 82

No obstant això, Cillessen va haver d’intervenir al minut 82. Després d’un servici de banda, la defensa del València no acabà d’aclarir-se per allunyar el baló de l’àrea, la pilota li va caure a Hugo Mallo, que no aconseguí dirigir el seu tir amb precisió perquè Cillessen va eixir de la seua porteria amb molta rapidesa, tapant així qualsevol forat que poguera trobar el lateral dret del Celta.

Les indicacions

A més a més, la seguretat d’una defensa es sol associar a la fiabilitat que atorga un porter. Ahir Cillessen va estar constantment donant indicacions a la defensa blanquinegra, que es sentia ajudada. Possiblement, estes indicacions van ser una de les raons per les quals ahir la defensa blanquinegra va rendir per damunt del seu nivell habitual.

Mentres Cillessen estiga disponible, seguirà obert el debat de la porteria. Jaume era el porter que més parades realitzava de la Lliga i ha jugat 23 partits de Lliga seguits, però el d’Almenara no és capaç d’oferir la seguretat que sí que dóna Jasper Cillessen.