Javi Guerra: "Està clar que estic on vull estar"

+  ACTUALITAT

INFORME DELS CEDITS: Titularitats amb diferents sabors de boca

Per Pere Alapont · 22 Desembre, 2014

Els jugadors cedits pel València han tingut les seues respectives participacions en aquest passat cap de setmana. Dels cinc jugadors repartits per Europa, dos no han gaudit de minuts aquest cap de setmana. Són els casos de Vinicius Araújo, que fou suplent a la victòria del seu equip, el Standard de Lieja, davant el Gent per 1 a 2, i de Míchel Herrero, a la banqueta del Getafe des d’on observà l’empat dels seus a Granada i esperant a resoldre el seu futur i el traspàs al Guangzhou.

Millor sort va córrer Víctor Ruiz, que s’ha guanyat un lloc com a central al Vila-real i que va assistir al seu company Vietto al segon gol dels groguets en la victòria per 3 a 0 contra el Deportivo. També va ser titular i disputà els 90 minuts Andrés Guardado amb el PSV en la golejada de la seua esquadra per 5 a 0 al G.A Eagles.

L’argentí Fede Cartabia, per la seua part, va viure com a titular la humiliant derrota del seu Còrdova al Camp Nou per 5 gols a 0.