+  ACTUALITAT

INFORME DELS CEDITS: Míchel jugà els 90 minuts davant el Barça

Per Pere Alapont · 15 Desembre, 2014

Els jugadors cedits aquesta temporada pel València Club de Futbol han tingut el seu protagonisme aquest cap de setmana als seus respectius equips. Tots excepte el davanter Vinícius Araújo, que va estar a la banqueta en la derrota del seu Standard de Lieja davant el Club Brujas per 1 a 3. L’altre jugador cedit fora d’Espanya, el mexicà Andrés Guardado, disputà els 90 minuts del PSV 2-0 Twente i contribuí a la victòria del seu equip exercint de migcampista, com ve sent habitual en aquest pas per Holanda.

Ja a la Primera Divisió d’Espanya, el valencià cedit al Getafe, Míchel Herrero, jugà els 90 minuts del partit que enfrontà al seu equip contra el Barcelona i que acabà en empat sense gols. Fede Cartabia també va tindre la seua oportunitat al Còrdova-Llevant. Els últims 25 minuts va estar sobre l’herba l’argentí cedit al conjunt andalús. Pel que fa a Víctor Ruiz, a préstec amb el Vila-real, va ser titular al Vicente Calderón en la gran victòria del seu equip per 0 a 1.