+  ACTUALITAT

Informe Cedits: Pobres resultats per als valencianistes cedits

Per Blanquinegres · 26 Octubre, 2015

Els jugadors propietat del València CF i cedits a diferents equips de primera i segona divisió no han tingut un cap de setmana massa productiu en quan a punts es refereix.

El Depor de Fede Cartabia va sumar una derrota per 2 gols a 0 davant el Màlaga. L’argentí que va ser titular al partit va sumar en total 58 minuts de partit fins que va ser substituït per Laure. Els altres dos jugadors blanquinegres a un equip de primera tampoc van comptar amb molt de protagonisme. El Granada va empatar a 1 davant el Reial Betis, però ni Robert ni Salva Ruiz van poder sumar minuts. De fet, només Salva va poder viure el partit des de la banqueta.

Per últim, Nando, jugador cedit al Còrdova de la Liga Adelante va viure des de la banqueta la derrota del seu equip davant l’Alaves per 3 a 2. Esta volta i per primera vegada en el curs, Oltra no va tirar mà de l’extrem valencià al partit.