+  ACADÈMIA GLOVAL

INFORME Acadèmia GloVal: El Juvenil B no troba rival

Per Blanquinegres · 05 Octubre, 2015

L’Acadèmia GloVal continua amb la seua progressió. Este cap de setmana els Juvenil han continuat amb la seu velocitat de creuer, mentres que el Femení va tindre que posar el genoll a terra davant el FC Barcelona.

El conjunt de Miguel Angel Angulo va retrobar-se amb la victòria, desprès de caure dimarts passat davant l’OL (2-0). El Juvenil A vencia en el dia de dissabte al Elx Juvenil per un gol a zero. Esta suma de 3 punts més la diferència de gols respecte els competidors, fan que el grup d’Angulo siga líder empatat a punts (12 punts) amb Huracán. La pròxima jornada espera l’Albacete a l’Antonio Puchades.

El VCF Femení tenia en el dia d’ahir el pitjor dia. Les xiques de Cristian Toro van perdre per 2 gols a 0 davant el Barça. Tot i aguantar els primers 45 minuts de partit, la represa va ser demolidora per al conjunt blanquinegre que va rebre els 2 gols a l’arrancar la segona meitat. Les xiques de Toro es situen en la posició 12 de la classificació sumant 4 punts però amb un partit menys per la suspensió de la setmana passada. Les xiques tractaran de tornar a la senda de la victòria davant la Reial Societat el proper cap de setmana a la Ciutat Esportiva de Paterna.

Per últim, el Juvenil B continua en un moment molt dolç. Invicte, de moment, dissabte va superar al Celtic Elx per 2 gols a 0 aconseguits als últims minuts del partit. Sense conèixer la derrota tampoc sap el que es arreplegar una pilota del fons de la xarxa des de fa jornades, ja que en 5 jornades només ha encaixat un gol. La propera jornada visitaran Alacant per enfrontar-se al Kelme Juvenil.