La millor informació del ValènciaCF en valencià

Indignació en el vestidor amb la carta d’Anil Murthy
,

Indignació en el vestidor amb la carta d’Anil Murthy

COMPARTIR

728-90

El problema social i esportiu que viu el valencianisme va crear molta indignació en les xarxes socials dels seguidors valencianistes i va ser el passat dimecres quan aquesta indignació es va reflexar en una concentració pacifica per a criticar la nefasta gestió de Meriton al capdavant del club.

Aquestes protestes, les quals van tindre ressó internacional, van fer molt de mal a Meriton qui el divendres a través del president del club va emitir un comunicat explicant tota la situació.

“Debemos bajar los salarios, lo que significa vender jugadores con dos años o menos de contrato y salarios altos. Además, algunos están envejeciendo y son propensos a sufrir lesiones”

És una de les frases per a explicar l’eixida de dos jugadors molt volguts per l’afició i pel vestidor valencianista com són Dani Parejo i Coquelin al qui el club ha regalat al Villarreal CF.

Els jugadors molt indignats amb la carta

Els jugadors valencianistes han llegit la carta amb molta indignació després de l’assenyalament públic que ha fet Anil Murthy a molts jugadors de l’actual plantilla que són exposats pel president per a abandonar l’equip.

Parejo i Coquelin eren jugadors molt crítics amb la situació actual i convulsa de Meriton i és per això que el president els ha buscat una eixida ràpida però encara queden més jugadors crítics dins del vestidor valencianista.

Tal com ha informat Las Provincias el nucli dur del vestidor vol demanar una reunió amb el president per a demanar una explicació.