La millor informació del ValènciaCF en valencià

Inaugurat el partit de llegendes: amb el Kily, Cañizares, Baraja, Ayala o Albelda
,

Inaugurat el partit de llegendes: amb el Kily, Cañizares, Baraja, Ayala o Albelda

COMPARTIR

728-90

El Valencia ha inaugurat el partit de llegendes que tindrà lloc a Mestalla el diumenge 24 de març de 2019 a les 18 hores. En una cerimònia on s’han confirmat diverses presències rellevants. Als Ayala, Albelda, Marchena o Voro que ja es coneixien s’han sumat presències com les de Cañizares, el Kily González, Miguel Angel Angulo i Rubén Baraja

Amb una tribuna llunyana d’estar plena començava un acte al qual cal destacar que s’ha anat mesclant el valencià amb el castellà. Manolo Más juntament amb Enrique Pacheco hi han conduït l’acte “ple d’emocions” com ells definien i no han tardat a incorporar a eixa presentació al periodista Paco Lloret, qui ha sigut precursor d’aquest partit i qui ha reclamat una ovació per a tots aquells valencianistes “aficionats o exjugadors” que ja no es troben entre nosaltres.
El següent en parlar ha sigut el president de l’associació de exfutbolistes Fernando Giner, qui ha agraït la presència a tots aquells que hi han assistit a l’acte “encara que ha sigut entre setmana que sempre és complicat”.

Ha començat després la presentació dels exjugadors més veterans del Valencia C.FJuan Cruz Sol, Vicent Guillot (el més veterà de tots), Roberto Gil, Pep Claramunt. El mateix Guillot, qui va jugar també davant el Celtic a la dècada dels 60 ha rememorat eixa eliminatòria. Un dels veterans que no ha pogut estar hui però que sí que estarà el 24 de març és Mario Alberto Kempes, qui ha enviat un missatge aclarint que no pot esperar més per a reunir-se amb l’afició el pròxim març.

Amb el canvi de generació ha arribat el torn de presentar a jugadors com Ricardo AriasMiguel Tendillo i Darío Felman, qui ha sigut l’encarregat de parlar al voltant d’aquesta generació, i ha volgut destacar “el plaer de compartir nits i vesprades emocionants amb l’afició i amb Kempes“.

Arribant a generacions més properes, i tras un vídeo de l’ascens del 86, ha arribat el torn del conegut “home de la casa”, com és el tan volgut Voro Gonzàlez, qui ha rememorat l’època que va viure com a jugador com a “un somni de xicon” i també l’ascens a primera. A més d’altres herois de l’ época com Miguel Àngel Bossio i Paco Camarasa.

I ha aplegat el moment de l’època dorada del Valencia. L’etapa que serà representada al partit per: Ayala, David Albelda, Carlos MarchenaVicente Rodríguez, Mista, Luís Milla, Santiago Cañizares, Farinós, el Kily Gonzàlez, Juan Sánchez, Miguel Angel Angulo, David Navarro i Rubén Baraja. Però sense cap dubte, la millor ovació se l’ha portat Españeta qui estava assegut al palco. Els representants d’aquesta generació Albelda, Ayala i Baraja han destacat que el millor moment de la seua etapa va ser la primera lliga.

Finalment per acomiadar l’acte han eixit Carlos Soler i Anil Murthy, president qui ha hagut d’escoltar uns tímids xiulits. Soler representant a la plantilla actual ha declarat que és tot un orgull vestir la samarreta del centenari. Finalment, l’acte ha conclòs amb tota l’afició cantant-li el “cumpleaños feliz” a Cañizares.

 

Entrades

Preus des de 7 euros, no inclòs en l’abonament de la temporada.

Venda exclusiva als abonats: del 18 de desembre a les 20 hores fins al 22 del mateix mes a les 23:59.

Venda al públic general: a partir del 23 de desembre.

Venda a taquilles: a partir de l’1 de febrer.

Grada jove: des de l’1 de febrer.