ACTUALITAT  CRÒNIQUES  PRIMER EQUIP

Iberostar Tenerife conquista València

Per Jaime March · 22 Novembre, 2020

Iberostar Tenerife conquista València de la millor forma possible. El segon classificat de la Lliga Endesa s’emportava una victòria treballada i remuntant en un últim quart amb molt d’encert. Doornekamp i Butterfield claus des del perímetre en els últims minuts.

El partit va arrancar un un parcial de 7-0 de l’equip local amb canastres dels balcànics Dublejvic i Kalinic però la reacció de Tenerife va arribar. Va arribar de la mà d’un jugador que visita la que va ser la seua casa, Doornekamp amb 5 punts iniciava el compte anotador que no frenaria.

Fitipaldo i, de nou, Doornekamp convertien triples que donaven el primer avantatge a l’equip de Txus Vidorreta. València Bàsquet no va saber reaccionar i es va anar per davall a l’acabe del primer quart (16-22)).

Fitipaldo continuava anotant i acompanyat per Shermadini li donaven al seu equip la màxima del partit però Prepelic amb 5 punts seguits tallava aqueixa ratxa.

Sulejmanovic anotava però Tobey contestava. L’aliança Hortes- Shermadini donava més punts a l’equip de Tenerife. Hermannsson s’entrenava en el partit amb un triple i unit a diversos punts de San Emeterio posaven al seu equip a dos punts.

Butterfield sumava des del 4,60 i el seu equip encara seguia per damunt i va aguantar fins al final del quart (38-42).

En el tercer quart va aparéixer el fenomen Labeyrie amb dos 2+1 seguits però Hortes i Sulejmanovic el contrarestaven amb 2 triples seguits. Ací va aparéixer Prepelic amb 3 triples en tot just 2 minuts per a posar posa damunt al seu equip des del primer parcial.

Vives aconseguia dos triples que posaven al seu equip 8 a dalt mancant 10 minuts (68-60).

L’últim quart començava amb Hermannsson i San Emeterio endollats i donant-li més renda al seu equip. Shermadini amb 3 accions consecutives donava esperances al seu equip.

Doornekamp i Butterfield acostaven encara més al seu equip. Cavanaugh empatava la trobada amb una canastra escairada i Butterfield posava al seu equip per damunt.

Doornekamp convertia un altre triple escairat que posava al seu equip 7 a dalt mancant menys de dos minuts. Van Rossom donava esperances al seu equip però el Iberostar Tenerife va saber tancar el partit i emportar-se la victòria (89-95).