ACTUALITAT  Opinió  PRIMER EQUIP

I Manu Vallejo?

Per Miguel Castells · 15 Novembre, 2020

13 de setembre de 2020. El València guanya el derbi a Mestalla per 4 a 2. Quan Manu Vallejo ix al camp el partit està empatat, però desequilibra la balança amb 2 gols. La jornada acaba amb el València líder i amb Manu Vallejo com a ‘pichichi’ de la competició. Tot el món sabia que les dues situacions eres provisionals, però ningú s’esperava que el València deixara de sumar i que Manu Vallejo deixara de jugar.

El valencianisme, víctima de l’eufòria que generà el seu partit, començà a comparar-lo amb llegendes de l’entitat de Villa. Era el nostre ‘Guaje. I tothom tenia clar que seria l’acompanyant de Maxi esta temporada. Res més lluny de la realitat, actualment el debat és si a Maxi ha d’acompanyar-lo Kang In o Guedes, per tant la pregunta és: I Manu Vallejo?

Una de les poques virtuts que va demostrar Albert Celades a València va ser tenir en dinàmica a tots els jugadors. Vallejo va oferir la seua millor versió i Sobrino va tindre minuts, fins al punt que va empatar un partit en els últims minuts en Mestalla davant el Sevilla. El primer partit de lliga es donà una situació pareguda, Javi Gracia donà l’oportunitat de jugar a pràcticament tots els atacants, però açò no s’ha tornat a repetir.

El València, Javi Gracia i Manu Vallejo han de trobar un terme mig. Ni Vallejo era tan bo en la primera jornada de lliga, ni és tan limitat com per a no tornar a entrar en el debat de la titularitat. Javi Gracia es trenca el cap decidint entre Kang In o Guedes per a ser el segon davanter, mentrestant pel cap d’alguns valencianistes passa la següent pregunta: I Manu Vallejo?