La millor informació del ValènciaCF en valencià

Hateboer, prioritat absoluta
,

Hateboer, prioritat absoluta

COMPARTIR
330-120
banner-nou-caixa-popular-310x120-2

L’objectiu és Hans Hateboer. No hi ha cap dubte sobre ell i el València vol que siga el següent de tancar les incorporacions de Daniel Wass i de Kevin Gameiro. El lateral dret és ara la prioritat absoluta per al club de Mestalla, i després de barallar altres opcions com la de Mario Fernandes, Thomas Meunier o Fosu-Mensah, la secretaria tècnica ha centrat el seu interés en este fort lateral holandés de 24 anys.

Fins a 10 milions és la quantitat que ha de pagar el club de Mestalla per a fitxar-lo, però de moment no s’apropa a la xifra demanada per l’Atalanta. Hateboer ja ha parlat amb el València, i vol vestir de blanc-i-negre la pròxima temporada. Des del club són optimistes amb les negociacions, ara bé, tal vegada no és possible que arribe per al ‘stage‘ de pretemporada en Suïssa, tal com vol Marcelino García Toral. I encara que el València intentarà que siga realitat, pareix complicat que les negociacions es destensen abans que l’equip marxe a Crans-Montana.

De moment, el València no arriba al preu que demana l’Atalanta, qui no vol desfer-se del jugador. La posició del club italià és ferma, i també la d’un València, que per altra banda, ja té el si del futbolista. Les pròximes setmanes seran clau.