La millor informació del ValènciaCF en valencià

Harry Winks, clarividència per a jugar des de darrere
,

Harry Winks, clarividència per a jugar des de darrere

COMPARTIR

728-90

Si Peter Lim paga, el València firmarà a la seua primera incorporació de gener. Es tracta de Harry Winks, el jugador jove més prometedor del Tottenham i una oportunitat espectacular per a reforçar una plantilla que, després de la victòria d’ahir a Valladolid, comença a veure tot d’altra manera, però… com juga Harry Winks?

Intel.ligent amb i sense baló

Winks es un jugador versàtil amb capacitat per a llegir el joc. La seua virtut principal és la clarividència per a traure el baló jugat des de darrere i superar línies quan l’equip està instal.lat en camp rival. A més a més, en l’aspecte defensiu, Winks es recolza en la seua intel.ligència sense baló per fer recuperacions. D’altra banda, esta intel:ligència li permet estar ben posicionat en la majoria de les ocasions.

El físic, un aspecte a millorar

Com a punt negatiu, a Harry Winks li costa adaptar-se als partits físics. Possiblement, per esta característica este any al Tottenham es veu superat en minuts per Mousa Sissoko, que és totalment el contrari en este aspecte del joc. No obstant això, la Lliga Espanyola es caracteritza més pel bon tracte de baló que per les anades i tornades, per tant el seu físic no hauria de ser un problema.

Objectiu: Eurocopa

Harry Winks ja ha sigut internacional amb Anglaterra i el seu objectiu és tornar a ser-lo en sis mesos, que és quan comença l’Eurocopa. Per tant, Winks té un al.licient majúscul per rendir els sis mesos que, en principi, estarà a València. El fet de ser un híbrid entre Racic i Soler li permetrà jugar en les dos posicions, i possiblement, si demostra el seu potencial, acabarà com a titular indiscutible.