La millor informació del ValènciaCF en valencià

Guedes: “Vaig fer el que vaig poder i això és el més positiu”
,

Guedes: “Vaig fer el que vaig poder i això és el més positiu”

COMPARTIR

728-90

La millor versió de Guedes va tornar a estar present el diumenge passat a Mestalla. L’extrem portugués va fer un gol i va donar una asistència perquè el VCF sumara la primera victòria després de l’aturada. Guedes ha parlat als micròfons de VCF Mèdia.

“La veritat és que el partit em va eixir bé, fou molt important per a mi perquè feia molt de temps que no feia un gol o donava una assistència. Sempre és bo poder fer-ho, el gol em dona molta confiança i vull continuar així, fent el màxim possible per a ajudar a l’equip, és el que compta i el més important”.

“Em va eixir bé, és una jugada que no sempre puc fer. Osasuna ens permetia fer bons contraatacs, vaig intentar aprofitar-ho de la millor forma i després l’assistència a Rodrigo vaig aprofitar l’errada que Osasuna va cometre. Després va haver dos bons moviments de Maxi i Rodrigo, els qual em permetiren elegir la millor passada i Rodrigo va definir molt bé”.

“Sempre que marques un gol, dones una assistència o fas un bon partit i sens que ajudes a l’equip, el resultat és positiu. Crec que vaig ajudar, vaig fer el que vaig poder i això és el més important, eixir del partit sabent que ho has donat tot per l’equip i amb confiança per a ajudar en el pròxim partit”.

“Entrem en els partits sempre per a guanyar, sabem que no va a ser fàcil i que no hem fet grans partits fora de casa, però cal canviar les coses, cal afrontar el partit davant l’Èibar de una forma molt competitiva. Si fem el nostre treball i estem al nostre nivell tenim capacitat per a guanyar el partit. Si ho posem tot de la nostra part ens va eixir molt bé”.