La millor informació del ValènciaCF en valencià

Guedes: “Ser el fitxatge més car del club no és una pressió, és una motivació”
,

Guedes: “Ser el fitxatge més car del club no és una pressió, és una motivació”

COMPARTIR

728-90

El davanter portugués Gonçalo Guedes va dir durant la seua presentació com a jugador del València per a les sis pròximes temporades que ser el fitxatge més car en la història del club no suposa una pressió, sinó una motivació.

“No suposa una pressió, és una motivació extra. Sé que he de treballar i ajudar a l’equip, tant col·lectiva com individualment, i ara he de treballar per a justificar el meu preu”, va apuntar l’internacional per Portugal, el traspàs del qual ha sigut de 40 milions d’euros més una quantitat extra depenent de diferents variables.

L’extrem, que la passada temporada suc en el València en qualitat de cedit pel Paris Saint Germain, va indicar que des que va acabar la campanya va expressar la seua voluntat de tornar al club espanyol, encara que va reconèixer que sabia que no anava a ser fàcil.

“Quan va acabar la temporada vaig parlar amb el mister i li vaig dir que em volia quedar, però no depenia de mi. Vaig parlar amb el meu representant i també li vaig dir que em volia quedar. La situació es va perllongar molt, vaig estar un mes i mitjà entrenant solament, però per a mi era molt important venir i ara estic ací molt content”, va comentar.

“A l’estiu sabia que anava ser difícil quedar-me en el València, però tenia en el meu cap tornar. Peter Lim m’ha transmès molta confiança en mi, em va dir que em volia fitxar però que jo havia de treballar molt i estar molt bé per a ajudar a l’equip i justificar el preu també”, va afegir entre riures.

Guedes va assenyalar que el València ha fet “molt bons fitxatges, l’equip ha millorat molt”. “Ara hem de ser un equip per a anar millorant”, va afegir.

Sobre els objectius marcats per a aquesta campanya, va afirmar: “No tenim cap traçat. Anem a fer tot per a estar el més amunt en la Lliga, i fer-ho tan bé com siga possible en la ‘Champions’ i la Copa. Sabem que no va a ser fàcil”.

Després de participar aquest divendres en el seu primer entrenament després de concretar-se el seu fitxatge, el futbolista va apuntar sobre la possibilitat de jugar el derbi d’aquest diumenge davant el Llevant: “Aquesta pretemporada no vaig jugar cap partit, solament vaig entrenar. Vaig a fer tot per a estar, però ja depèn del mister, de si em veu per a estar aquest partit o no”.

El president del València, Anil Murthy, va elogiar la labor de l’àrea del club responsable de reforçar a la plantilla, que ha tancat amb l’esperada i il·lusionant contractació de Guedes.

“Huies tanca el mercat, vam tenir eixides i fitxatges. Hem fet una gran operació per a confeccionar una plantilla de Champions. Comencem prompte la planificació i amb paciència i rigor aconseguim els nostres objectius. En alguns casos necessitem més paciència i en este casmolta, molta més, i ho vam fer amb intel·ligència. Vull felicitar a l’equip dirigit per Mateu Alemany pel seu gran treball”, va assegurar.

Sobre el complicat fitxatge de Guedes, va indicar: “Ahir vam aconseguir tancar el contracte amb Gonçalo. Estem contents amb l’operació. És un molt bon acord per al València i el PSG. Recorde l’alegria del Gonçalo en l’aeroport de París per tornar a València”.

“Et felicite per la teua paciència i determinació, ací tens la teua casa durant els pròxims sis anys”, li va dir al jugador portugués.