A Guedes no hi ha qui li pare

Per Blanquinegres · 15 Abril, 2019

Minut 77 de partit, l’afició del Valencia CF s’alça del seu seient per a aplaudir amb força l’eixida del camp de Gonçalo Guedes, corejant el seu nom a l’uníson. Està de dolç i no hi ha qui li pare en este tram de la competició.

Davant el Llevant UD va ser un autèntic malson, cada vegada que agafava la pilota era sinònima de perill, tornant a ser determinant per a ajudar l’equip a anotar-se una altra victòria que li acosta a la zona Champions. Vertical, veloç, imaginatiu amb la pilota…i marcant gols decisius.

Als dos minuts li “va regalar” a Santi Mina el primer gol del partit, després d’un gran centre després d’una passada en curt a l’eixida d’un córner. Només dos minuts després va buscar el gol amb un violent llançament des de la frontal, però es va elevar massa la pilota. En el minut 6 va tornar a traçar una perfecta conducció i amb una passada va deixar només a Cheryshev davant del porter Aitor.

Guedes estava omnipresent en la majoria de les accions d’atac, tant pujant-se a la “moto” en les conduccions, com caient a la banda dreta per a assistir amb passades enverinades, com el que quasi acaba en gol als 51 minuts després que Cabaco desviara molt ajustat al pal. Quin partit! Només li faltava marcar, i així va ser després d’una paret de dibuixos animats amb Carlos Soler, amb el qual va anotar el 2-1.

Ningú era capaç de frenar al portugués, que va començar com a davanter i va acabar caient a banda, però sempre amb llibertat de moviments, una circumstància que li fa més perillós, no solament regalant gols, també marcant. Guedes ha marcat sis gols en els últims huit partits; va començar la seua ratxa davant el Girona FC i va seguir davant l’FC Krasnodar, Real Madrid, doblet enfront del Villarreal CF i este diumenge al Llevant UD