+  ACTUALITAT  PRIMER EQUIP

Gran actuació de Bakkali a la victòria de la sub 21 belga

Per Blanquinegres · 05 Septembre, 2015

Continuen els diferents compromisos internacionals del valencianistes. En el dia d’ahir arribava el torn per a Shkodran Mustafi i Zakaria Bakkali. Tots dos van poder sumar la victòria amb els seus combinats nacionals en dos partits que van servir per a la classificació de cara a les cites continentals del proper estiu.

Primerament, Shkodran Mustafi no va poder sumar cap minut a la victòria de la vigent campiona del món, Alemanya per 2 gols a 1 davant Polònia. El central blanquinegre haurà d’esperar la seua oportunitat de cara al duel del pròxim dilluns a Glasgow.

En el cas de Zakaria Bakkali, sí que podem dir que va ser peça fonamental al partit que la Sub21 de Bèlgica va traure endavant per 0 a 2, a la seua visita a Letònia. L’extrem valencianista va poder demostrar tota la velocitat i valentia que té a les seues cames durant els 84 minuts que va estar al verd, fins que va ser substituït. Incisiu i provocador, només va faltar-li el gol, per tancar una gran nit a lo personal i col·lectiu. Una bona dosi d’autoestima que de segur tractara de portar-se cap a València per a revertir les males sensacions, després d’haver quedat fora de la llista del VCF per disputar la Lliga de Campions.

Hui arriba el torn del ‘9’ de Torrent, Paco Alcácer i del central recentment aterrat, Abdennour. A Oviedo, des de les 20:45h, el davanter valencianista tractarà de continuar amb la seua bona ratxa amb ‘La Roja’ i complir el seu primer any de internacional amb altre partit i gol a ser possible. Eslovàquia serà el rival amb la que lluitar la primera plaça del grup de classificació C cap a la Eurocopa de França del pròxim any, 2016. Per altre costat el tunisià s’enfrontarà davant Libèria a un partit corresponent a la Copa Àfrica 2017.