La millor informació del ValènciaCF en valencià

Gonzalo Montiel agrada per al lateral dret
,

Gonzalo Montiel agrada per al lateral dret

COMPARTIR

728-90

La temporada que ve ja està al pensament de la Direcció Esportiva, per això ja han preguntat per un lateral dretà, militant actualment a River Plate i anomenat Gonzalo Montiel. El València CF compta ara amb Piccini i Florenzi en eixa posició, a més de Correia, el qual ha presentat un baix nivell per a jugar a la lliga.

Segons informava Héctor Gómez, Florenzi no compta per a Celades com a titular, cosa que obliga al club menejar-se al mercat per a reforçar eixa posició la temporada vinent.

A Argentina informen l’interés de l’entitat valencianista pel lateral dretà argentí de 23 anys. Es tracta d’un lateral defensiu i que ha millorat estos últims mesos a la faceta ofensiva.

El Betis, la Roma i l’Inter de Milà també haurien mostrat el seu interés per a fer-se amb els drets del jugador de River.

La clàusula de Montiel és d’uns 20 milions d’euros, però el seu contracte finalitza a juny de 2021, cosa que podria facilitar la seua eixida de River este estiu. Segons ha ressaltat el diari Olé, West Ham i Crystal Palace també han contactat amb els agents del jugador.