La millor informació del ValènciaCF en valencià

Gayà vol estar contra l’Atlético
,

Gayà vol estar contra l’Atlético

COMPARTIR

728-90

El València ha realitzat aquest matí a la Ciutat Esportiva de Paterna l’últim entrenament abans d’enfrontar-se demà a la nit en l’estadi de Mestalla a l’Atlètic de Madrid. Un dia en què han continuat les absències, molt sensibles, per a l’entrenador andorrà.

A la baixa ja coneguda de Garay, Rodrigo Moreno i Coquelin han sigut les altres dues absències per lesió i no semblen estar, en un primer moment, en la llista de convocats d’Albert Celades per a l’enfrentament de lliga. Un altre jugador que no ha treballat amb els seus companys ha sigut Florenzi, que ha relitzat exercicis específics al estar sancionat.

La gran notícia del dia ha sigut la de Gayà. El de Pedreguer, malgrat arrastar molèsties en el turmell després de patir una dura entrada dissabte passat en el Coliseum Alfonso Pérez de Getafe, ha entrenat amb els seus companys.

Altres dos que també han començat a veure’s pels verds, al costat de tota la primera plantilla, han sigut Cristiano Piccini i Manu Vallejo, malgrat que no entraran en la convocatòria per a este cap de setmana. Al costat d’ells, Guillem, Adriá, Carlos Pérez, Bernard, Rivero i Esquerdo, del filial han treball amb el primer equip.