Gayà juga els noranta minuts en la victòria d’Espanya

Per Pablo Marquez · 12 Novembre, 2021

La selecció espanyola va aprofitar la seua oportunitat i va ser capaç de guanyar a Grècia per 0-1. L’equip entrenat per Luís Enrique Martínez només va necessitar el solitari gol de Pablo Sarabia des del punt de penal. D’altra banda, com Suècia va perdre el seu partit davant Geòrgia, Espanya és primera de grup i amb un empat el diumenge estarà en el Mundial de Qatar.

Gayà és clau per a Luís Enrique

Pel que respecta als jugadors del València en el partit, José Gayà va disputar els noranta minuts. El capità del València CF va ser elegit per davant de Jordi Alba i va ocupar el lateral esquerre en un partit molt important per als interessos de la selecció. En la passada Eurocopa, el lateral del Barça va ser el titular.

No obstant això, Luís Enrique confia cada vegada més en Gayà i si és capaç de mantenir este nivell, podria ser titular el pròxim any en el mundial. El lateral de Pedreguer està molt content amb la seua oportunitat i continuarà treballant per a ser titular davant Suècia el pròxim diumenge.

Carlos Soler no va disputar cap minut

D’altra banda, Carlos Soler no va disputar cap minut al partit. El migcampista valencià encara no està al 100%. A més, Luís Enrique va considerar oportú alinear a altres jugadors. Carlos Soler està concentrat amb la selecció i espera poder disfrutar de minuts en el decisiu partit del diumenge davant la selecció de Suècia. La competència en la seua posició és molt gran. Soler ha de competir amb grans jugadors com Rodri Hernández, Gavi, Koke o Mikel Merino entre altres.