La millor informació del ValènciaCF en valencià

Gayà: “Amb esforç es poden aconseguir tots els somnis”
,

Gayà: “Amb esforç es poden aconseguir tots els somnis”

El de Pedreguer va debutar dimarts amb la selecció absoluta
COMPARTIR
330-120

Ja han passat molts anys des que José Luis Gayà va començar els seus viatges d’anada i tornada de Pedreguer a la Ciutat Esportiva lluitant per un somni que va aconseguir este dimarts a Elx, debutant amb la Roja, entrant a formar part del selecte grup de futbolistes formats en l’Acadèmia que debuten en la Selecció Absoluta.

Quan va conèixer la seua titularitat per a enfrontar-se a Croacia va ser un dels millors moments per al futbolista del València CF, sens dubte, “un dels millors, vore’t en l’equip amb eixos jugadors impressiona un poc”. Titular, jugant els 90 minuts, i lloat pel seleccionador Luis Enrique, el seu rostre irradiava felicitat en acabar el partit quan va buscar a la seua família per a abraçar-se amb ells. Però Gayà és un futbolista ambiciós i com va reconèixer abans d’abandonar el Martínez Valero, “vull seguir ací, seguir treballant i millorant”. La seua camiseta amb el dorsal “18” ja ocupa un lloc privilegiat al costat de les del partit enfront d’Anglaterra, on va ser un dels futbolistes convocats.

Futbolistes com Albelda, Curro Torres, David Silva, Juan Bernat, Farinós, Isco, Pablo Hernández, Juan Sánchez, Fernando, Paco Alcàcer, Camarasa, Angulo, Raúl Albiol… són alguns exemples als quals s’unix José Luis Gayà, tot un referent per als futbolistes de l’Acadèmia VCF. “Des de la Sub’16 he estat en la selecció, passant per totes les categories inferiors i sí que puc ser un clar exemple per a tota la gent de la pedrera del València CF, els diria que amb esforç es poden aconseguir tots els somnis. No ho he tingut fàcil per a poder debutar, i una vegada ací, vull seguir. Sóc un futbolista ambiciós”, assenyala el valencianista, després d’una estrena “somniada”.