La millor informació del ValènciaCF en valencià

Gayà complirà 250 partits davant el Getafe
,

Gayà complirà 250 partits davant el Getafe

COMPARTIR

728-90

El capità del VCF, José Luís Gayà, complirà 250 partits el pròxim dissabte davant el Getafe. A més, es convertirà en el tercer jugador més jove, per darrere de Tendillo i Fernándo Gómez.

El de Pedreguer va debutar amb el primer equip l’any 2013 en un partit de Copa a Llagostera. Dos temporades després, ha sigut un fixe en l’onze valencianista i ningú li ha llevat el lloc.

El lateral esquerre s’ha estrenat esta temporada com a capità del conjunt valencianista. En la temporada del centenari, va disputar 49 partits en totes les competicions amb un gol i tres assistències. També és internacional indiscutible en la selecció espanyola.

Té ofertes de grans clubs europeus

Gayà sempre ha despertat interés en els grans equips europeus. Primerament, va ser l’Atlètic de Madrid qui es va interessar en el lateral valencianista. El PSG també li va fer una oferta, la qual triplicava el seu salari actual al conjunt de Mestalla, i posteriorment, el FC Barcelona també ha mostrat el seu interés amb el de Pedreguer.

Vol seguir al VCF

El jugador del VCF va rebutjar una primera oferta de renovació per part del club perquè la va considerar ridícula, ja que no estava al nivell d’un jugador com ell. No obstant això, l’entitat valencianista prepara una ofensiva per al mes de març i aconseguir convertir a Gayà en el millor pagat de la plantilla.

Representació de valencianisme

El lateral de Pedreguer està cridat a fer història en el VCF. S’ha especulat molt sobre una possible eixida de Gayà, però el lideratge del jugador dins i fora del camp és indiscutible.