La millor informació del ValènciaCF en valencià

Gary Neville: “Mai me vaig ocupar de guanyar partits”
,

Gary Neville: “Mai me vaig ocupar de guanyar partits”

COMPARTIR

728-90

L’exjugador anglés ha tornat a parlar de la seua etapa al València CF. Al seu podcast “Of script” compta com es va negar a la primera proposta de Lim, abans de prescindir de Nuno. “Després vaig decidir fer-ho perquè ell va mostrar una gran confiança en mi i volia pagar-li-ho” en declaracions publicades per Europa Press.

“Mirant enrere, l’últim que necessitava el València era un entrenador sense experiència i l’últim que necessitava jo era personal sense experiència”.

Després de quatre anys, Neville parla clar sobre la seua estança a la banqueta valencianista: “Va ser una decisió que vaig prendre en dos dies, influenciada un poc per l’arrogància. Havia estat en un dels clubs més exitosos durant vint anys, però ràpidament vaig descobrir que quan no estàs preparat i t’enfrontes a alguna cosa per a la qual no estàs qualificada, aleshores reps una bufetada. Era un estrany en una ciutat que no m’esperava”.

“Hauria d’haver vist les senyals d’advertència molt més ràpid i haver entrat allí en mode de crisi. Mirant enrere, vaig subestimar estar en una lliga diferent d’un país diferent i el tamany del treball”.

L’anglés no va prendre mesures dràstica amb la seua arribada a la capital del Túria: “Mai em vaig ocupar del meu paper principal, el qual era tractar de guanyar partits de futbol. Al principi, estava clar que alguns jugadors no estaven contents i jo hauria d’haver pres grans decisions davant aquells que no estaven implicats amb el club en eixe moment”.

La confessió més dura va ser la falta de preparació en un lloc que li venia gran, però que va acceptar per a no perdre l’amistat amb Peter Lim: “No volia anar a entrenar. A més, em vaig sentir avergonyit d’utilitzar un traductor, ja que em sentia un bon comunicador”.