La millor informació del ValènciaCF en valencià

Gareth Bale és baixa per a visitar Mestalla
,

Gareth Bale és baixa per a visitar Mestalla

COMPARTIR
728-90

València i Madrid s’enfrontaran este diumenge a un clàssic de La Lliga espanyola, però esta vegada amb un al.licient extra: la primera posició. Els dos equips estan empatats a tot, però com que l’equip d’Ancelotti porta més gols a favor, és el líder provisional de la competició. A Mestalla, esta balança es pot desnivellar.

Bale, Kroos i Alaba

Per a això, el Madrid no comptarà amb Gareth Bale. Javi Herráez ha confirmat que la lesió a la cama dreta de l’extrem és de llarga duració, i per tant no estarà disponible els pròxims mesos. Tampoc van estar ahir dos titulars com Toni Kroos i David Alaba, que no es sap si aplegaran al partit del diumenge.

Cheryshev baixa, Gayà dubte

El València, per la seua part, també va tindre dos males notícies. Una ja és confirmada, i és que Cheryshev no estarà a la quinta jornada de la competició. D’altra banda, la baixa de Gayà encara és una incògnita, però des del club confien que arribe a temps per a este partit tan transcendental.

20.000 seients

A València hi ha ganes de tornar a viure un València – Madrid com el que és, un dels millors partits que es poden veure a la Lliga Espanyola. L’afició omplirà els 20.000 seients que hi ha disponibles per a esta cita tan especial i l’equip de segur que posarà de la seua part per a véncer a este Madrid, sense Gareth Bale.