La millor informació del ValènciaCF en valencià

Garay: “Som una família, anem tots a l’una i lluitarem fins al final”
,

Garay: “Som una família, anem tots a l’una i lluitarem fins al final”

COMPARTIR
330-120

Ezequiel Garay va ser sincer en valorar la derrota a Vallecas. “Cal ser realistes, no jugàrem un bon partit, no van eixir les coses. El rival va fer més mèrits per a guanyar i va guanyar. Però això segueix, cada tres dies tenim un altre partit i este dijous tenim un partit molt important. Serà una eliminatòria europea difícil, però l’equip està amb ganes. Continuem vius en tres competicions i sabem que este grup, estos jugadors sempre volen guanyar. I quan no ixen les coses, a ningú li agrada perdre. Nosaltres barallarem fins al final”.

Un bloc compacte
Quan guanyem, guanyem tots, i quan perdem, perdem tots. Som una família, anem tots a l’una i barallarem fins al final i pels objectius que tenim. Hem demostrat sent un equip sòlid i compacte, tant en defensa com en atac, som molt difícils perquè ens guanyen. Hem de basar-nos en el que fem bé, tindre compromís amb el company i amb l’equip i així ningú ens pot guanyar. Hem de vore que els partits de Sevilla i Real Madrid són el que hem de seguir, i no el de Vallecas.

Ànims a Kondogbia
És un grandíssim professional, una grandíssima persona i estava a un gran nivell després d’eixa lesió en el isquio. Desgraciadament li ha tornat a tocar, però cal alçar-se i treballar perquè torne més fort.

Un futur il·lusionant
Estem vius en les tres competicions i tenim un planter que, jugue qui jugue, ha de jugar a mort. Tots som importants, els que juguen 20 minuts o des de l’inici els 90 minuts. Això és el que hem de fer. Som un equip que, si ens el creiem i si juguem com sabem, és molt difícil guanyar-nos.

Jugar com davant el Sevilla i Real Madrid
No hem de pensar que el Villarreal se centra en la Lliga i que no es preocuparan per l’eliminatòria del dijous. Seria un error. Hem de jugar com ho vam fer davant Sevilla i Real Madrid i, si ho fem, aconseguirem un bon resultat. Barallarem per tot fins al final, en LaLiga per aconseguir un lloc de Champions, a Europa League per a ficar-nos en la final i, un poc més lluny, pensar en la final de Copa.

Deixar porteria a zero
En esta eliminatòria de l’Europa League l’important és que no et fiquen gol i marcar fora. Marcar estaria molt bé de cara a la volta. Hem de mantindre una gran seguretat defensiva. Si mantenim la porteria a zero sabem que en qualsevol moment podem marcar un gol. Som un equip molt competitiu. Tots els partits d’ací a final de temporada són molt difícils, i es diran per moments.

Un títol europeu…a la tercera
He arribat a dues finals de l’Europa League seguides i vaig perdre les dos. Tant de bo arribe a una tercera amb el Valencia CF i la guanye per fi. Diuen que a la tercera va la vençuda. Però hem de continuar lluitant. Tinc molta il·lusió d’aconseguir un títol amb este Club. Tenim dos vies, lluitar per la Champions via Lliga i a través de l’Europa League.