La millor informació del ValènciaCF en valencià

Garay és oferit a la Lazio
,

Garay és oferit a la Lazio

+
COMPARTIR

728-90

Mentre que el VCF continua sense incorporar a cap central, Ezequiel Garay seguix sense equip. Però segons indiquen des d’Argentina, podria acabar a Itàlia. Sense fitxatges i amb l’eixida de l’argentí, el VCF necessita dos centrals per a cobrir les lesions de Mangala i Paulista.

Segons apunten a TyC Sports, el central hauria sigut oferit a la Lazio, club que està pendent de la revisió mèdica per a veure com està de la seua lesió al lligament creuat.

Jorge Mendes es meneja pel mercat

Jorge Mendes hauria oferit al jugador al conjunt romanés, però primer volen confirmar la total recuperació de la seua lesió abans de negociar els terminis del possible contracte. Si no arriba a la Lazio, l’Elx ha sigut l’equip que més interés ha mostrat per l’argentí. A més, equips en Portugal han parlat amb l’agent del jugador.

La lesió el va condemnar

El central argentí es va trencar a principis de febrer, i des d’eixa data, el conjunt valencianista busca defensa per a substituir-lo. Eixa búsqueda ha anat allargant-se fins que 12 dies abans de la finalització del mercat, no ha arribat ningú. A més, Javi Gracia sols podrà comptar per al partit de dissabte amb Guillamón i Diakhaby al centre de la defensa.