La millor informació del ValènciaCF en valencià

Gameiro-Zaza, operacions creuades
,

Gameiro-Zaza, operacions creuades

COMPARTIR
330-120
banner-nou-caixa-popular-310x120-2

L’arribada de Gameiro i l’eixida de Simone Zaza poden estar més a prop que mai i totalment relacionades. En una operació a tres bandes, el València CF, l’Atlético de Madrid i el Milan podrien intercanviar els seus davanters més prompte que tard. És a dir, el València fitxaria a Gameiro, el Milan a Simone Zaza i l’Atlético a Nikola Kalinic. I tot pareix que podria començar a desenrotllar-se en els pròxims dies.

L’acord entre Kalinic i l’Atlético, segons la premsa madrilenya, està pràcticament tancat, i en una operació similar a la que duria Zaza al Milan (2M + 18M d’una compra obligatoria la pròxima temporada). Això podria precipitar l’arribada del davanter italià al Milan, tancant un fulletó que amaga en allargar-se tot l’estiu.

Mentrestant, Gameiro espera al València CF. El francés ja ha comunicat a l’Atlético que només vol anar al club de Mestalla, i el València, espera que els madrilenys accepten rebaixar el seu preu a uns 15 milions d’euros. El francés és petició expressa de Marcelino García Toral, i és el davanter elegit pel València per a sumar-se al projecte de Champions.