La millor informació del ValènciaCF en valencià

Gameiro: “Estic ‘a tope’, volem començar bé esta competició”
,

Gameiro: “Estic ‘a tope’, volem començar bé esta competició”

COMPARTIR

728-90

El València CF inicia la seua marxa demà en la UEFA Europa League i en la seua plantilla té a un gran aliat, Kevin Gameiro. Veure el seu palmarés en la competició és per a il·lusionar-se, amb quatre títols en les últimes cinc edicions, serà capaç de repetir?

L’ariet francés està en un gran moment de forma, en estte 2019 està de dolç amb tres gols i quatre assistències, com també reflectix el seu currículum golejador, amb 21 gols en els 46 partits disputats en l’Europa League, una mitjana de 0,45 gols per partit molt difícil d’aconseguir.

Com encara esta competició?

Em sent ben física i mentalment, estic ‘a tope’ Comencem esta competició amb moltes ganes i il·lusió, tenim un bon partit per davant enfront del Celtic i volem començar bé este torneig.

Estrenarà parella d’atac en estar Rodrigo i Santi Mina lesionats.

Som un grup, tothom té moltes ganes de jugar este tipus de partits. És important començar bé i aconseguir un bon resultat ací, tots tenim ganes de jugar un partit com aquest.

S’ha vist la seua millor versió en este 2019, què ha canviat?

No ho sé, em trobe molt millor física i mentalment, tinc més confiança, quan un davanter marca o dóna una passada decisiva t’ajuda dins de l’equip. He de seguir així i espere poder ajudar l’equip a guanyar els partits com he fet últimament.