Gameiro ensenya el camí a la victòria

Per Blanquinegres · 04 Agost, 2019

El València, amb dos gols de Gameiro, va guanyar al Bayer Leverkusen en un partit en el qual va dur la batuta el partit beneficiat per l’expulsió d’un rival en el minut 19 i va disposar d’ocasions per a haver incrementat la diferència en el marcador.

Tant Gameiro com Maxi Gómez van malgastar ocasions clares per a marcar davant un oponent que, a mesura que passaven els minuts, va acusar la inferioritat davant un València que va dur la pilota amb criteri i profunditat.

La primera meitat va ser especialment intensa, amb quatre circumstàncies determinants. La primera va ser l’enderrocament sobre Rodrigo que va propiciar el 0-1 en un penal llançat per Gameiro a pesar que Parejo estava sobre el terreny de joc.
Poc després va haver un segon enderrocament a Rodrigo, que després de la comprovació en el VAR va ser tret fora de l’àrea quan les imatges feien pensar que la falta s’havia comès dins.

Aquesta segona circumstància va estar acompanyada de l’expulsió de Dragovic, ja que el jugador del València avançava en solitari cap a la meta alemanya.

La quarta acció determinant va ser el penal assenyalat per mà de Kondogbia, que va suposar l’empat a un, just després que Gameiro no resolgués un u contra un davant el meta del Bayer.

Pel que respecta al joc, el València va fer mal a la contra i va evolucionar amb superioritat, sobretot des del moment en què va jugar amb un home més, però en l’última habitació d’hora i després de l’empat del Bayer, no va disposar d’opcions clares per a empatar.

La segona part va ser menys vibrant, ja que el Bayer va començar a acusar, amb el pas dels minuts, la inferioritat numèrica i el València es va mostrar més solt, va incrementar les seves aproximacions a la meta del conjunt alemany i en una d’elles Gameiro va avançar en solitari i va posar el 1-2 en el marcador.

A partir d’eixe moment, el València va aconseguir manejar la pilota i donar poques opcions en arribada al Bayer i l’entrada de jugadors frescos va contribuir al fet que per a aconseguir-lo els futbolistes de Marcelino García Toral no es veiessin obligats a realitzar un gran esforç.

Es va començar a jugar a menor ritme, la qual cosa beneficiava al València, que va estar mes centrat en que no passaren coses que a assetjar la meta de Hradecky.

Malgrat això, Maxi Gómez, només davant el porter, no va ser capaç de superar-li i va perdre l’oportunitat d’ampliar l’avantatge a quatre minuts del final.