La millor informació del ValènciaCF en valencià

Gabriel Paulista avança en el passaport per a aconseguir la nacionalitat
,

Gabriel Paulista avança en el passaport per a aconseguir la nacionalitat

COMPARTIR

728-90

El central del València, Gabriel Paulista, va sol·licitar la nacionalitat espanyola fa uns mesos. El jugador sempre s’ha sentit molt agraït a Espanya i la seua intenció és aconseguir el passaport i poder ser alineat per Luís Enrique per a l’Eurocopa, la qual es disputa en el mes de juny.

Segons ha informat el programa radiofònic, La Grada, el passaport de Gabriel Paulista ha avançat de forma molt considerable, ja que ha passat d’estar en una situació pendent a passar a tràmit. En este moment, la nacionalitat espanyola de Gabriel Paulista podria estar més prop que mai. Des de la Grada han confirmat que el passaport podria arribar en desembre d’este any o en gener de l’any que ve.

Cal recordar que el València volia agilitzar el seu tràmit, per a poder alliberar una plaça d’extracomunitari dins de la plantilla. De fet, en el mes de juliol el València tenia un acord amb Yangel Herrera i només faltava que arribara el passaport de Paulista per a poder fitxar al futbolista veneçolà. No obstant això, l’administració no va poder tramitar la nacionalitat de Gabriel i Yangel Herrera va anar cedit al Granada.

El València i el jugador tenen l’esperança que se solucione tan prompte com siga possible. D’esta forma, el València només tindria dos futbolistes extracomunitaris per al mercat de gener: Maxi Gómez i Kang In Lee. Per això, l’equip de la Capital del Túria podria tenir més marge per a poder incorporar futbolistes.