La millor informació del ValènciaCF en valencià

El futur de Medran està lluny de Mestalla
,

El futur de Medran està lluny de Mestalla

COMPARTIR
330-120
banner-nou-caixa-popular-310x120-2

Álvaro Medrán és un d’eixos futbolistes que estan en la porta d’eixida del València CF. El jugador cordovés no entra en els plans de Marcelino García Toral, i menys encara, després dels fitxatges de Daniel Wass, Uros Racic i la continuïtat de Geoffrey Kondogbia. La del migcampista, és ara mateixa la posició millor coberta en el club de Mestalla. Per això, Medrán ja ha declarat que si no entra en els plans de Marcelino, preferix ser traspassat.

I eixa és la intenció del club de Mestalla. Medrán va estar molt prop de quedar-se l’any passat, però finalment, en els últims dies de mercat, va eixir cedit a l’Alavés, esperant que aconseguira minuts i tornar amb un lloc segur en el València, però això no ha sigut així, i encara que la seua temporada a Vitòria no ha sigut mala, la veritat és que tampoc ha destacat massa. I ara mateixa el València ja compta amb quatre jugadors específics per al centre del camp i dos més, Soler i Wass, capaços també de ser referents en eixa posició.

Medrán per tant, busca ofertes. I pareix que és el Leganés el que més força està fent per ell. El club de ‘El Flaco’ Pellegrino busca reforçar la seua línia central, i un dels elegits és el futbolista cordovés. El València, de moment, l’ha taxat en dos milions d’euros.