La millor informació del ValènciaCF en valencià

Foulquier és la primera opció de Bordalás per a substituir a Cheryshev
,

Foulquier és la primera opció de Bordalás per a substituir a Cheryshev

COMPARTIR
728-90

Bordalás haurà de fer canvis obligatoris este diumenge a l’onze inicial. L’entrenador del València ja ens havia acostumat a una alineació que sabíem dir de memòria, però la inoportuna lesió de Denis Cheryshev provoca que hi haja un canvi a la banda esquerra i, segons el diari AS, Foulquier és la primera opció de José Bordalás per a substituir al rus.

Foulquier i Hugo Duro

El Madrid esta temporada és un rival molt perillós per les bandes, per tant la idea és defensar-se bé, i el francés és la millor elecció per a fer-ho. No obstant això, no és l’única. Hugo Duro ja va demostrar a El Sadar que és capaç de sacrificar-se defensivament, i és per això que també està entre els possibles jugadors que poden actuar a la banda esquerra.

Helder Costa i Marcos André

En tercer lloc, l’elecció d’Helder Costa seria la més ofensiva. L’extrem encara no ha debutat amb la camiseta del València i seria molt estrany que ho fera com a titular davant tot un Real Madrid. Per últim, també cap la possibilitat de passar a Guedes a l’esquerra i eixir amb Marcos André a la davantera, però el bon moment del portugués convida a pensar que este canvi no es realitzarà.

La situació de Gayà

L’ordre seria: Foulquier, Hugo Duro, Helder Costa i per últim, Guedes a l’esquerra perquè Marcos André acompanye a Maxi a la davantera. El que és pràcticament segur és que un d’estos jugadors estarà amb Gayà. El capità s’ha entrenat hui amb normalitat i apunta a la titularitat este diumenge.