La millor informació del ValènciaCF en valencià

Florenzi: “Tinc ganes de poder gaudir del futbol en València”
,

Florenzi: “Tinc ganes de poder gaudir del futbol en València”

COMPARTIR

728-90

El VCF finalitza la tercera setmana d’entrenaments a la Ciutat Esportiva. La intensitat és cada vegada major i les sensacions són positives. Per a repassar l’actualitat del conjunt valencianista, Alessandro Florenzi ha parlat per als micròfons de VCF Mèdia.

“Estic molt bé, hem estat dos mesos en casa, he intentat gaudir al màxim en este temps per a estar bé físicament. Ara hem començat a fer entrenaments amb els companys, esperem reagrupar-nos tots quan abans i tornar a ser equip perquè volem començar de la millor forma possible la temporada”.

“No ha sigut fàcil, al principi vaig jugar tres partits, després vaig agafar la pigota, després va vindre el COVID… No he pogut gaudir bé de l’ambient de València, de l’ambient que es respira a l’estadi. Tinc ganes de poder gaudir del futbol en València. No serà fàcil per a nosaltres jugar sense la nostra afició, tots saben la força que té la nostra afició, es veu inclòs en el partit de tornada davant l’Atalanta, Aquella nit ens suportaren fins fora de l’estadi. Segurament serà diferent jugar sense aficionats, però volem donar-los una alegria en estos moments de dificultat”.

“El nostre treball és la nostra passió, el baló és el que ens encén la flama en l’interior. Tenim tantes ganes de començar… Estem contents perquè prompte tot començarà de nou, no veiem l’hora d’estar al camp”.

“Segurament no estem habituats a estar tant de temps a casa. Jo he gaudit este temps en la mesura del possible per estar amb el meu fill i jugar el màxim de temps amb ell, no està acostumat a veure a son pare tant de temps a casa. Hem treballat molt per a estar a punt i no veig l’hora de tornar a jugar”.

“Vaig anar a córrer al riu un parell de vegades i he vist molta gent amb la camiseta del VCF”.

“El meu objectiu en este moment és ajudar a l’equip. Vull donar el cent per cent per esta camiseta, lluitar des del primer minut fins al noranta, intentant sempre tirar una mà als companys. El nostre objectiu és guanyar el màxim nombre de partits possibles. Tenim ganes de lluitar per esta camiseta. Estem preparats per a donar batalla”.

“Crec que devem pensar en partit a partit, intentar donar la nostra millor versió i portar-nos a casa el major nombre de victòries per a alcançar l’objectiu, hui dia, està al nostre alcance”.

“Jugar sense aficionats serà segurament una llàstima per a nosaltres, perquè sabem com suporta Mestalla, sabem que són el nostre jugador 12. Ho donarem tot dins del camp”.