La millor informació del ValènciaCF en valencià

Florenzi ja està a València
,

Florenzi ja està a València

COMPARTIR

728-90

Alessandro Florenzi ha aterrat a les 10.00 hores del matí a l’Aeroport de Manises i el València CF ja té nou lateral dret.

El jugador italià passarà el reconeixement mèdic aquest mateix matí per a després passar per les oficines del Camp de Mestalla a firmar el seu nou contracte fins a juny de 2020 en qualitat de cedit.

La poca confiança de Celades en Correia

Després del partit d’ahir de Correia es va donar de manifest el perquè la poca confiança del tècnic valencianista en el jugador portugués que va arribar en el mercat estival per 12 milions d’euros.

Celades va demanar un lateral dret per a aquest mercat d’hivern i Cesar Sánchez ha aconseguit en temps rècord un lateral dret de garanties.

El seu agent deixa la porta oberta a un possible fitxatge

L’agent de Florenzi, Lucci, ha confirmat en SkySport que l’italià jugarà en el València CF: “El jugador està tranquil, el València CF ha sigut la millor decisió per a tots, portaven molt de temps darrere d’ell”.

Tanmateix, l’agent ha deixat caure que pot l’operació de Florenzi siga un traspàs a final de temporada: “¿Cesió sense més? Ja parlarem sobre el futur en juny, ara només ha de jugar i divertir-se”. Tot i que no descarta que més tard hi torne al club romanista “¿Adéu o fins després a la Roma? En la vida és sempre un fins després”.