La millor informació del ValènciaCF en valencià

El fitxatge de Cancelo depén de l’inter
,

El fitxatge de Cancelo depén de l’inter

COMPARTIR
330-120
banner-nou-caixa-popular-310x120-2

El València CF continua avançant a bon pas en el mercat de fitxatges. En tan sols 10 dies el conjunt valencianista ha tancat dos incorporacions claus en un dels mesos més complicats de competició. Amb el fitxatge de Vietto i Coquelin, Marcelino té dos recanvis perfectes per a la davantera i el centre del camp.

Ara al tècnic asturià tan sols li falta una peça per a donar per finalitzat el mercat de fitxatges. No és altra que el lateral dret, una de les posicions més febles de l’alineació, ja que Martin Montoya no està oferint un gran nivell i Nacho Vidal no té la confiança del cos tècnic.

Ahí és on entra en joc el jugador Joao Cancelo, cedit amb opció de compra de 40 milions a l’Inter de Milà. Les poques aparicions del jugador en els esquemes de Spalletti han fet que el portugués tinga intencions de tornar al ValènciaCF però no hi ha cap clàusula per a que es puga trencar la seua cessió per això el discurs a les oficines del València és que la seua tornada depén únicament de la voluntat de l’Inter.

Tant Marcelino com Mateu Alemany tenen clar que Cancelo seria una incorporació de primer nivell, a més de conéixer a la perfecció el club, la lliga i l’idioma, els requisits clau per a Marcelino. El conjunt valencianista necessita que faça una bona campanya i que en el Mundial demostre el jugador que ell perquè es puga revalorar.