La millor informació del ValènciaCF en valencià

Fins a set jugadors encara no han debutat esta temporada
,

Fins a set jugadors encara no han debutat esta temporada

COMPARTIR
728-90

L’arribada de Bordalás ha fet que s’assega una base en l’equip valencianista, i això ho ha fet possible gràcies al treball durant tota la pretemporada. Per això, fins a set jugadors encara no saben el que és vestir la samarreta del VCF en l’actual competició lliguer.

Jaume

El d’Almenara ha tingut problemes físics des que va començar la pretemporada. A hores d’ara, tindria molt difícil tornar a jugar en el conjunt de Mestalla.

Cillessen

L’holandés ha quedat relegat a la suplència després de la irrupció de Mamardashvili. Per tant, s’haurà de conformar, per ara, a vore els partits des de la banqueta.

Rivero

El de Gandía, després de renovar la temporada passada amb el VCF, s’ha vist com a tercer porter. Actualment està lesionat, però quan es recupere, seria possible jugar els partits de Copa, encara que podria eixir cedit en el mercat d’hivern.

Lato

L’inici de temporada no està sent fàcil per a Toni Lato. Les molèsties patides en pretemporada, no deixaren mostrar-li a Bordalás totes les seues qualitats. A hores d’ara, es troba per darrere de Foulquier i Hugo Duro.

Piccini

L’italià és altre jugador que ho té molt complicat per a jugar. Es va lesionar a principi de pretemporada i això ha fet, que augmentaren les preocupacions pel que fa al seu estat físic.

Koba

El francés està en una situació similar a la de Rivero. La temporada passada va renovar fins a 2025, però este any no ha eixit cedit. Entra en totes les convocatòries, però té a molts jugadors per davant d’ell.

Álex Blanco

Tampoc ha jugat ni un minut de què portem de temporada. Va patir unes molèsties en pretemporada que suposaren no tindre minuts per a demostrar a l’entrenador el que valia.