La millor informació del ValènciaCF en valencià

Filtrada la nova seguina equipació del València CF
,

Filtrada la nova seguina equipació del València CF

COMPARTIR

728-90

El portal especialista en filtració de camisetes esportives Footy Headlines ha filtrat la nova seguina equipació del València CF per a la temporada 2020-2021.

La camiseta visitant de Puma València CF serà taronja vibrant amb tocs blaus. Un concepte novedós que ja va utilitzar adidas en el passat i que agrada i molt als valencianistes.

La mateixa pàgina informa què el patró que es troba en la camiseta visitant de Puma consisteix en una representació isomètrica d’un rectangle.
La primera equipació rendirà homenatge a la Llotja

Amb clar predomini blanc, la camiseta de futbol Puma Valencia 20-21 presenta un gràfic complex i inspirat en el sostre de la Llotja de la Seda.

La Llotja de la Seda és un edifici civil d’estil gòtic valencià tardà de València, Espanya. És el principal atractiu turístic de la ciutat. El gràfic de la samarreta de Puma València 2020-2021 és perfecte amb l’actual tema ‘Artesà de la cultura’ de Puma. Els pantalons negres i les calces blanques completen la nova primera equipació.

Apareixen imatges de més peces de roba per a la pròxima temporada

Igual que va ocórrer la passada temporada, ‘OFOBALL’ ha tornat a mostrar a la llum, en exclusiva, algunes de les peces que vestirà el Valencia CF per a la temporada 2020/2021. Tot i que no és oficial, i no ho serà segurament fins a estiu, tot apunta que estos productes estaran a la tenda la pròxima campanya i seran algunes de les camisetes, dessuadores i pantalons que utilitzaran tant jugadors com cos tècnic: