+  PRIMER EQUIP

INFORME dels INTERNACIONALS: Alcàcer i Cancelo els valencianistes amb més protagonisme

Per Blanquinegres · 15 Octubre, 2015

El VCF ja s’entrena al complet des d’ahir a la vesprada. Els últims internacionals com els portuguesos, Vezo/Cancelo i Sofiane Feghouli van incorporar-se amb el gros del grup blanquinegre per tal de començar a centrar-se al transcendental duel de dissabte davant el Màlaga.

Abans de reprendre el pols al campionat nacional de Lliga, fins a 6 jugadors de la primera plantilla del VCF han estat repartits pel continent europeu per tal de representar als seus països a les diverses competicions UEFA.

Alcácer: Motivació a base de gols i amb el bitllet cap a l’Euro baix el braç. El de Torrent va ser protagonista als dos compromisos de la Roja, encara que millor va ser la seua actuació davant Luxemburg amb 2 dels 4 gols.

Vezo: Nul protagonisme del portuguès amb la Sub21. 0 minuts als dos partits de classificació cap a l’Euro sub21 del proper estiu.

Cancelo: Tot lo contrari que el seu company a la saga defensiva. El lateral blanquinegre va tindre un paper important durant els compromisos UEFA. Titularitats i victòries davant Hongria (2-0) i Grècia (4-0) amb gol inclòs del valencianista.

Bakkali: El belga regressava a l’absoluta dels diables de roig i va poder sumar minuts. Al primer duel davant Andorra, va poder jugar un total de 11 minuts. Malauradament al partit davant Israel el valencianista no va tindre cap minut.

Mustafi: Pobre protagonisme del central alemany. Va viure la derrota per 1-0 davant Irlanda i la victòria per 2 a 1 davant Geòrgia a la banqueta quedant-se sense sumar minuts.

Feghouli: Poc protagonisme per al que ve sent el millor dels de Nuno amb les sorres del desert. Cansat segons els mitjans algerians, Soso Feghouli va sumar 90 minuts a la derrota davant Guinea (1-2) i 67 minuts a la victòria per la mínima davant Senegal. Això si, en el dia d’ahir l’algerià s’abstenia d’entrenar amb la resta del grup per unes molèsties al peu que aparentment no porten a l’alarmisme.