La millor informació del ValènciaCF en valencià

Facu González: “Des de xicotet somie en arribar en l’elit”
,

Facu González: “Des de xicotet somie en arribar en l’elit”

COMPARTIR

728-90

L’uruguaià, Facundo González, s’ha convertit en una de les grans perles de l’Acadèmia valencianista. Després de jugar quatre partits amb el Mestalla, ahir va firmar la seua renovació fins al 2023. El central s’ha mostrat content en unes declaracions a VCF Mèdia.

M’estan donant oportunitats i jo intente demostrar en el camp, i a poc a poc intentar guanyar-me el màxim possible. Estic treballant per a això, i de moment hem començat bé. Estar en un club com el València CF i que me de aquestes oportunitats dona molta alegria

Ells també estan molt contents. Sempre em diuen que he de tindre els peus en la terra i continuar treballant com estic fent fins ara. Pas a pas

És un altre ritme, els joves volem estar al seu nivell. Jo estic còmode i tractant d’aprofitar l’oportunitat. Jo sempre he sigut alt, però amb els majors, però m’he d’acostumar al seu físic també

Javi Gracia ens ha donat molts consells de la posició, ens està ajudant i estic content d’aquesta oportunitat

Las sensaciones son buenas, el resultado no se da, pero estoy convencido que llegarán los resultados si seguimos trabajando como hasta ahora. Es lo que nos dice el míster -Óscar Fernández- que tengamos paciencia, que los resultados van a llegar. Todos tenemos el ansia de ganar y cuando no ganamos estamos jodidos, pero tenemos que saber que estamos trabajando bien para que lleguen los resultados

Des de xicotet se somia amb arribar a l’elit i estic treballant per a això dia a dia