CRÒNIQUES  VCF MESTALLA

Estrena contundent del Mestalla (3-0)

Per Blanquinegres · 20 Agost, 2016

El futbol ha tornat al Puchades amb el Valencia CF Mestalla. El temps de proves i demés ha arribat a la seua fi per al grup de Curro Torres. L’AE Prat ha sigut l’encarregat d’obrir-ne el foc amb la disputa dels tres primers punts en joc. L’estrena no ha pogut anar millor, victória dels blanquinegres per 3 a 0.

Amb les mateixes signes d’identitat el filial valencianista va començar l’encontre amb el domini de l’esfèric i la verticalitat als metres finals com a màximes. El conjunt català només podia assistir i aguantar el dinamisme que presentava el conjunt valencianista. A poc del temps de descans, Aridai confirmava les seues bones sensacions signat el gol que obria el marcador de Puchades. El davanter canari, protagonista a l’estiu amb el primer equip, demostrava amb la carrera i la definició el seu punt de forma en este inici de competició oficial. Minuts abans de l’1-0, el VCF Mestalla aconseguia avançar-se en el lluminós mitjançant la rematada de cap de Charlie a la treta d’un servici de cantó, però el col·legiat anul·lava el gol per falta del central d’origen anglès. Amb el domini complet del partit, tots dos equips marxaven cap als vestidors.

Ja en el segon temps els de Curro Torres mantenien el seu domini en l’encontre sabedors de l’avantatge en el marcador. Conforme avançaven els minuts però i la situació que reflexava el marcador tornaven al partit en un perill amb la impossibilitat de multiplicar la diferencia del gol aconseguit en el primer temps. Amb la indolència del Prat eixe gol era qüestió. Qüestió de que Aridai agafarà les responsabilitats des de la frontal i amb un lliure directe superarà al porter fent el segon tant del partit, segon en el compte particular del davanter canari.

El 2-0 va permetre que la defensa del Prat fora mès permeable i a pocs minuts d’arribar al 90, Fran Villalba es sumava a la festa fent el tercer de la vesprada. El xiulit final va dictaminar el camí cap als vestidors i amb el premi major del partit, els tres punts amb els que arrancar la temporada amb les mateixes sensacions amb les que es va posar el punt i final a la temporada passada.