La millor informació del ValènciaCF en valencià

Estes són les accions legals que s’emprendran contra Meriton Holdings
,

Estes són les accions legals que s’emprendran contra Meriton Holdings

COMPARTIR

728-90

La roda de premsa convocada hui per Libertad VCF ha deixat clar que s’emprendran tres accions legals contra Meriton Holdings. És la primera oposició judicial que té el grup singapurés des que arribà a València, i algunes d’estes demandes ja estan en tràmit, per tant es tracta d’un tema seriós.

Nul·litat de les accions

La primera d’elles és la nul·litat de les accions que va comprar Meriton Holdings. La institució no compleix el principi de transparència i bon govern dels títols valencians. Al cas de la transparència, el grup singapurés no té NIF ni a Espanya ni a Singapur, ho té a Hong Kong: un paradís fiscal.

Indemnització als socis

En segon lloc, com ja hem avançat este matí, es declara una indemnització als socis per un valor total de 16.500.000 d’euros. La demanda es justifica per danys “morals i econòmics”, però esta vegada va orientada cap als responsables de venda del club: Amadeo Salvo i Aurelio Martínez.

Drets federatius

Per últim, es demanda els préstecs que ha realitzat el València. Peter Lim compta amb els drets federatius de 8 jugadors, una acció que tan sols passa al nostre club i que és a totes llums il·legal. La FIFA ha obligat el club a mostrar els documents a Pepe Barberá en un termini de 15 dies, però no ho han fet.

Estes són les tres demandes que imposarà el València a Meriton Holdings. Prompte veurem a advocats valencians als jutjats per resoldre estes tres qüestions.