La millor informació del ValènciaCF en valencià

Com està el fitxatge de Guedes?
,

Com està el fitxatge de Guedes?

COMPARTIR
330-120
banner-nou-caixa-popular-310x120-2

Un dels fulletons d’este estiu en el València CF no és altre que el futur de Gonçalo Guedes. El crack portugués està concentrat amb la seua selecció de cara al Mundial de Rússia, on aparentment tindrà molts minuts de joc, i de moment el seu futur pareix lluny d’aclarir-se. El València vol a la que ha sigut una de les seues estreles enguany, però el PSG aguanta sense menejar un dit en creure que les ofertes del club de Mestalla són baixes. Quina és la situació, per tant, del fitxatge de Guedes pel València?

El jugador es manté concentrat amb Portugal: “No puc parlar del club, estic totalment concentrat amb la selecció”, però el seu entorn seguix deixant clar que Guedes vol jugar al València l’any que ve, i que fins i tot, s’ha comprat una casa en València. A les xarxes socials alguns dels seus companys de vestidor deixen vore que Guedes es queda al València. El club, la Champions i Marcelino l’han convençut, vol triomfar al club que més ha apostat per ell.

Però el PSG es manté ferm. Vol més de 40 milions d’euros pel jugador, inclús, demana un preu superior als 50 milions. Una quantitat a la qual el València no pot aplegar, ara bé, per altra banda, el club francés està obligat a vendre abans que finalitze, oficialment, la temporada, i la venda de Guedes, encara que fora per 40 milions, ajudaria a complir amb el Fair Play Financer. El València vol aprofitar eixa tessitura i manté les seues esperances.

Les últimes notícies apunten que el club de Mestalla está disposat a ficar damunt de la taula 50 milions per fitxar el davanter, i de fet, des de Portugal, ja donen el traspàs completat. Però al València mantenen el silenci. Serà esta vegada la definitiva?