La millor informació del ValènciaCF en valencià

Es compleix un any de la mort d’Españeta
,

Es compleix un any de la mort d’Españeta

COMPARTIR
728-90

Tal dia com hui fa un any ens deixava a l’edat de huitanta-dos anys el mític Bernardo España “Españeta”. El gran treballador del València que va ser estimat per tot el club i per tota l’afició. L’amor de la gent cap a Españeta era per la seua gran forma de ser i pel gran sentiment que tenia el treballador pel València CF.

La figura del llegendari Españeta

Españeta va treballar cinquanta-cinc anys al servei del València. Sempre ha mantingut una bona relació amb tots els futbolistes que han passat. Per este motiu, el seu adeu va ser un dels més durs per a tota la família valencianista.

La seua acomiadada va ser a l’estadi de Mestalla d’una forma molt emotiva. De fet, va ser acomiadat com la llegenda que és, amb tot l’estadi ple de gent cridant el seu nom. El vestidor sempre ha sigut el seu lloc. Ell sempre estava disposat a ajudar i volia un València CF gran i campió.

El València ha volgut recordar-le

En el dia de hui, el club de la Capital del Túria ha volgut recordar a la figura d’Españeta i ha ficat un emotiu tweet per a recordar la seua memòria. Fa un any ens va deixar una part del València CF. Españeta era el sentiment del València en sí mateix i el seu adeu va ser molt difícil de gestionar per a tot el valencianisme. Hui recordem a Bernardo España com una llegenda del València i amb l’alegria de tots els anys que hem disfrutat del seu somriure i el seu amor al club de la seua vida.