La millor informació del ValènciaCF en valencià

Un equip amb denominació d’origen Comunitat Valenciana
,

Un equip amb denominació d’origen Comunitat Valenciana

A Montilivi, sis jugadors nascuts a les nostres terres van tindre minuts davant el Girona
COMPARTIR
330-120

Un dels pilars del projecte és l’aposta per l’Acadèmia VCF i en Montilivi van jugar sis futbolistes nascuts a la Comunitat Valenciana: Jaume, Lato, Carlos Soler, Ferran Torres, Gayà i Nacho Vidal. En el curs actual, el rècord està en set valencians que Marcelino va alinear en el partit de tornada de la Copa del Rei davant el Reial Saragossa, dia en el qual van ser titulars Jaume, Nacho Vidal, Lato i Nacho Gil, entrant en el segon temps Carlos Soler, Rober Ibáñez i Ferran Torres, coincidint sis en la gespa.

Fa uns dies, el president del club Anil Murthy assenyalava que “treballarem per a potenciar el futbol d’elit en la pedrera i que alimenten al València CF en 10 i en 100 anys. La pedrera ja és molt poderosa, tenim una gran qualitat i l’anem a potenciar”. Uns dies després, Marcelino va reforçar eixes paraules amb fets.

En el curs actual, en la Lliga havien jugat com a màxim cinc valencians, concretament en la jornada 2 contra el Reial Madrid i en la jornada 6 davant la Reial Societat, però no s’havia aconseguit la xifra de sis com va ocórrer en Montilivi contra el Girona FC, coincidint cinc al mateix temps. Amb Marcelino sempre hi ha futbolistes valencians sobre la gespa, i els partits amb menys representació van ser en les jornades “17” i “19” quan solament va jugar un: Lato davant del Vila-real CF a Mestalla i Gayà davant el Deportivo en Riazor.