La millor informació del ValènciaCF en valencià

Empat just a Ipurua
,

Empat just a Ipurua

COMPARTIR

728-90

El partit va començar amb el València clavat al partit, amb l’actitud necessària per a competir en un camp difícil com és Ipurua. Després d’una ratxa de males primeres parts encaixant gols, els homes de Javi Gracia buscaren fer-se forts defensivament i córrer pocs riscos en l’elaboració del joc adaptant-se així al joc del rival.

Tant és així que la jugada més repetida al primer temps va ser la de balons llargs als davanters o a Racic per a guanyar la segona jugada. El mig del camp no va existir per a cap dels dos equips i en aquest context de partit, l’Eibar, que porta jugant així sis temporades va tindre més domini, sobretot amb un Bryan Gil que va superar en l’u contra u a Wass.

Però tot i tindre el domini i guanyar més duels, fou una primera part amb molt poc de futbol i en conseqüència, molt poques ocasions. Per part del València, únicament una centrada de Maxi Gómez que no va aplegar a rematar per un pèl Manu Vallejo va ser l’única oportunitat d’una primera part que no passarà a la història.

Després del pas pels vestidors el partit va seguir la mateixa tònica. Els balons llargs i les disputes aèries es succeïen quan un rebuig de la defensa va caure a peus de Racic, qui va enganxar una volea impecable que va malbaratar Dmitrovic en una de les parades de la jornada. Es va aplegar a l’hora de partit i el València va començar a apropar-se a la porta de l’Eibar.

Instants després de l’ocasió de Racic, Maxi va tindre una molt bona oportunitat, però va tardar massa i la passada de la mort la va rebutjar la defensa armera. Perdonava el València en la segona part i Javi Gracia va menejar la banqueta buscant el gol de la victòria i va donar entrada a Gameiro i Jason en llocs de Yunus i Manu Vallejo.

Va aplegar l’últim tram de partit amb tot per decidir, i l’Eibar va donar un pas endavant i tancant al València en la seua àrea. Primer Bryan Gil en una falta i després Sergi Enrich, van fer emplear-se a fons a Jaume i més tard, el mateix Enrich va rematar un corner a la creueta. Tot i això, en l’última jugada Gameiro va tindre un mà a mà amb Dmitrovic i el porter serbi es va imposar al francés, demostrant ser el millor del partit en una actuació estel·lar.

Finalment, empat just del València a Ipurua en un partit on, tot i ser dominat per l’Eibar, va tindre opcions per a avançar-se a la segona part i en el qual va acabar demanant l’hora tot i tindre l’última ocasió del partit.