La millor informació del ValènciaCF en valencià

Els patrocinadors del València es plantegen abandonar al club
,

Els patrocinadors del València es plantegen abandonar al club

COMPARTIR

728-90

Els patrocinadors del València estan prou decebuts amb la gestió actual del club, i segons va afirmar Héctor Gómez ahir a Tribuna Deportiva, dos dels principals s’estan plantejant seriosament deixar de patrocinar a l’entitat blanquinegra.

La situació financera que travessa el València amb Meriton és realment preocupant, i veure com part dels ingressos principals del club desapareixen sense firmar substituts de garanties podria portar al club a la ruïna. No obstant això, els mateixos patrocinadors, que es mouen per una lògica empresarial, tenen motius de sobra per abandonar el club si la crisi persisteix.

UN CANVI DE PODER SERIA POSITIU

Possiblement la continuïtat dels patrocinadors està lligada a la continuïtat de Meriton. Un canvi de poder al València podria comportar una flexibilitat major per a decidir si anar-se’n o no, per tant, estes últimes setmanes van a ser crucials per tindre un respir financer dins de la institució.

PUMA HA MOSTRAT EL SEU DESCONTENT

Com hem informat este matí, el mateix València s’està plantejant tancar la Megastore a causa de les poques vendes en productes oficials del club. Una decisió que perjudicaria principalment a la seua marca oficial: Puma. La marca es troba prou insatisfeta amb els últims moviments de marketing de l’entitat blanquinegra, i és per això que es planteja abandonar.

LA PÈRDUA DE BWIN

A tots estos problemes hem d’afegir un que ja es sap des de fa uns mesos. El canvi de legislació al Govern espanyol vol obligar als equips a no tindre cap patrocini de cases d’apostes a les camisetes. D’esta manera, l’any que ve el València també podria perdre una font d’ingressos altíssima com és la de Bwin.

La relació dels patrocinadors amb el club és més preocupant que mai. Puma comença a tindre més contres que pros per quedar-se a València, ja que ni la massa valencianista és suficient per pal.liar totes les males decisions que està prenent Meriton. El futur financer és incert i, de moment, preocupant.