La millor informació del ValènciaCF en valencià

Els pacients seran telefonats per a vacunar-se contra la Covid-19
,

Els pacients seran telefonats per a vacunar-se contra la Covid-19

COMPARTIR

728-90

La campanya de vacunació a la Comunitat Valenciana està evolucionant de forma favorable. Ximo Puig va anunciar a l’inici de la campanya que les primeres persones a ser vacunades serien les persones que viuen a les residències, ja que va ser un lloc que va eixir molt perjudicat pels efectes del coronavirus. Després, Sanitat va vacunar als sanitaris.

Esta setmana, la Generalitat ha anunciat que va a començar a vacunar a les persones majors de huitanta anys que no viuen en residencies i a les persones dependents. El final d’este mes i el següent serà clau per a poder avançar en la campanya de vacunació, ja que la principal idea de la Generalitat és començar amb la vacunació massiva en el pròxim mes d’abril.

SANITAT TELEFONARÀ ALS PACIENTS PER A VACUNAR-SE CONTRA LA COVID-19

Segons ha informat el diari Levante – EMV, des de sanitat s’encarregaran de telefonar a les persones que hagen de vacunar-se. D’esta forma, el govern podrà assegurar-se que totes les persones siguen notificades i tinguen l’opció de ser vacunades contra la Covid-19. El principal objectiu és poder accelerar el procés de vacunació i poder immunitzar a la població tan prompte com siga possible.

Des de Sanitat tenen la intenció de què tot funcione a la perfecció. Per això, han preparat tots els detalls en la plataforma online perquè la gent puga actualitzar la seua informació i els seus telèfons. Per a poder actualitzar la teua informació, has d’omplir el formulari per afegir els telèfons en la targeta SIP.

LA CAMPANYA DE VACUNACIÓ AVANÇA CADA SETMANA

La campanya de vacunació està avançant. A la Comunitat Valenciana ja hi ha 270.000 persones que s’han vacunat contra la Covid-19. D’eixe nombre de persones, ja podem observar que 94.255 ja han rebut les dos dosis de la vacuna i estan immunitzats davant el virus.

A més, la Comunitat Valenciana va confirmar ahir a través del seu compte de Twitter que han arribat 40.000 dosis més de la vacuna de Pfizer. La Generalitat espera rebre una major quantitat de dosis d’ací a les pròximes setmanes. El pla de vacunació resideix en vacunar i immunitzar a totes les persones vulnerables i poder començar una campanya de vacunació massiva. Per esta raó sanitat ha preparat la plataforma virtual per a facilitar als pacients a l’hora de ficar els seus telèfons. Sanitat començarà a telefonar esta setmana als pacients per a poder vacunar-los contra la Covid-19.