Eva Tortajada , 21/03/2024

Javi Guerra: "Està clar que estic on vull estar"

Els horaris dels internacionals del València que juguen hui

Per Pablo Marquez · 11 Novembre, 2021

En este atur de seleccions el València compta amb onze internacionals. Els jugadors han viatjat amb les seues respectives seleccions per a disputar els partits de classificació per al Mundial de Qatar. Cada vegada queden menys jornades i els futbolistes hauran de donar el màxim si volen que la seua selecció estiga en el campionat més important en el món del futbol.

Uros Racic busca recuperar sensacions

El primer jugador del València en disputar un partit hui serà Uros Racic. Sèrbia s’enfrontarà a Qatar a les sis de la vesprada en un partit amistós. Com els components dels grups de classificació són impars, sempre hi ha una jornada que un equip descansa. Racic espera poder sumar minuts en este atur i guanyar confiança en si mateix per a afrontar de la millor forma possible els següents compromisos amb la selecció i el València CF.

Gayà i Soler volen estar en el Mundial

A les 20:45 serà el moment d’Espanya. La selecció entrenada per Luís Enrique Martínez està obligada a guanyar davant Grècia si vol classificar-se com primera de grup. En este partit estaran presents José Gayà i Carlos Soler. Els dos jugadors han sigut convocats i esperen poder ser titulars esta nit per a sumar els tres punts amb Espanya.

Guedes busca reivindicar-se amb Portugal

D’altra banda, a la mateixa hora que Espanya, Portugal jugarà davant la República d’Irlanda. Gonçalo Guedes va ser convocat a última després de la lesió de Rafa Silva. El jugador del València vol reivindicar-se i intentarà fer tot el possible per a sorprendre a Fernando Santos en este atur.

Alderete i la seua anterior expulsió

Finalment, l’últim partit es disputarà a les 00. A esta hora, Omar Alderete intentarà buscar la victòria davant la selecció de Xile. El central paraguaià va ser expulsat en l’anterior atur. En esta ocasió, Alderete intentarà controlar-se per a poder ajudar als seus companys en el camí cap a la victòria.